Vriendengroep De Lopende Band

 

De Lopende Band is een non-profit initiatief, gericht op puur wandelplezier. Tot 31 december 2019 is het geheel een onderdeel van het bedrijf van Jos. Begin 2020 wordt deze bedrijfsvorm beëindigd: De Lopende Band wordt dan een ‘Vriendengroep’. We wandelen als een groep vrienden en kennissen; ieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen doen en laten. Geen reisbureau met facturen, er is geen rechtspersoon en bedrijfsaansprakelijkheid, er zijn geen ingewikkelde reis voorwaarden. Als je mee wil, dan wordt je lid van de Vriendengroep. Per tocht betaal je jouw deel van de gezamenlijke kosten.
De Lopende Band kent twee typen wandelingen: dagwandelingen in Noord-Brabant en twee- en driedaagse arrangementen met overnachting in De Voerstreek. Ieder die lid is van de Vriendengroep kan een plekje reserveren per wandeling en dan lekker meelopen … Samen uit, samen thuis.

Aanmelden
Wil je lid worden van Vriendengroep De Lopende Band? Mooi. Eigenlijk hebben we maar één voorwaarde: dat je gemiddeld genomen geen probleem hebt met een dagwandeling van 18 kilometer. Aangezien we in een groep lopen, is een ondergrens aan ieders loopvermogen wel zo prettig.

Vul het onderstaand formulier in druk op de aanmeldknop. Daarnaast vragen we een kleine bijdrage in de kosten. Dit is jaarlijks € 5. Het is voor de instandhouding van de website en contributies van De Lopende Band aan derden. Na inschrijving en betaling van dit bedrag aan J. Wielders, IBAN NL16INGB0003645477 ontvang je van ons bericht van je lidmaatschap van de Vriendengroep en kun je je inschrijven voor alle wandelingen. Informatie over de tochten kunt je inzien op de website www.delopendeband.nl

Let op: er zijn maxima gesteld aan het aantal deelnemers per tocht; inschrijven is dus niet hetzelfde als gegarandeerd deelnemen; wacht de uitnodiging af.

Aanmelden vriendengroep