Sneeuwwandeling met winterbier

Weekend 22, 23 en 24 februari 2019   >  Inschrijving gesloten

Krakende sneeuw onder je schoenen …

Het jaar 2019 is echt goed begonnen als je krakende sneeuw onder je wandelschoenen hebt gehad. Tot nu toe waren de weergoden De Lopende Band altijd zeer welgezind. We hebben altijd prachtig weer gehad. Eind 2018 hebben we een aanvraag ingediend voor een sneeuwdeken in week 8 van het nieuwe jaar (22, 23 en 24 februari 2019). Dat gaat goedkomen ..
Wat het wandelen betreft: ter plekke kiest De Lopende Band welke routes we gaan nemen. We houden rekening met de wandelgroep, de conditie van de paden en de weersvooruitzichten van dat moment. Kijk op de site van de Koninklijke Wandelbond Nederland voor kledingtips bij winterwinterwandeling. ( https://www.wandel.nl/wandeluitrusting/algemeen/wandeluitrusting-winter.htm ). We plannen vrijdag en zaterdag terug te zijn rond 15.00 uur namiddag. Op de zondag maken we een mooie ochtendwandeling. En voordat we vrijdag en zaterdag aan de winterdrank gaan rond de houtkachel, maken we een sneeuwsculptuur in de tuin van Maretak, onze prachtige accomodatie. We moeten de sneeuwgoden immers gunstig stemmen voor alle tochten die nog gaan komen. 

Accommodatie en eten

We overnachten vrijdag en zaterdag in het prachtige en authentiek gerestaureerde ‘Hoekhuis’ als onderdeel van het vakhuis Maretak in Sint-Martens-Voeren. De Maretak is een doolhof van aan elkaar gekluisterde huisjes en ruimten, allemaal opgetrokken uit (vuur-)steen, ruwe eikenhouten balken en leemstuc vulling. Het oudste deel stamt uit 1560!
Het arrangement kost € 215. Inbegrepen in de prijs zijn twee heerlijke eigengemaakte drie-gangenmaaltijden plus een weldadig ontbijt. De middaglunch maken we zelf aan de ontbijttafel en nemen we mee. Koffie, thee en fris zijn in het arrangement inbegrepen, evenals wijn en bier. De accommodatie kent vier slaapkamers met twee bedden die los van elkaar kunnen worden gezet. De toebedeling van de slaapplaatsen gebeurt in overleg op vrijdagochtend. Wilt u een eigen slaapkamer? Hiervoor brengen wij extra € 50 in rekening.

Aankomst en vertrek

Aankomst: Vrijdagochtend 22 februari 2019. Mensen die met het openbaar vervoer komen worden door De Lopende Band opgehaald om 10.30 uur in Noorbeek, bushalte Dorpstraat, Arriva, buslijn 57 vanuit Maastricht. De accommodatie ligt 5 km verderop. Zij die met eigen vervoer komen verwachten we om 11.00 uur bij de accommodatie ‘Maretak’, Einde 63, 3790 Sint-Martens-Voeren, België.
Vertrek: zondagnamiddag 15.00 uur vanuit de accommodatie of de bushalte in Noorbeek.

Gegarandeerd vertrek? 

De tocht gaat door indien 6 mensen hebben ingeschreven. Het maximum aantal deelnemers is 8.

Interesse?

Indien u interesse heeft om deel te nemen aan dit arrangement dient u een boekingsaanvraag in vanuit deze website. Door het formulier in te vullen en te verzenden, geeft de (aspirant-) reiziger aan wat zijn wensen zijn. Dit geheel is niet verplichtend. Vervolgens stuurt De Lopende Band de (aspirant-) reiziger een aanbod door middel van een reisovereenkomst en factuur. De reisovereenkomst gaat in op het moment dat u de (aan-)betaling heeft verricht. Deze reisovereenkomst kent Annuleringsvoorwaarden. Lees de Algemene Voorwaarden zorgvuldig.

Andere mensen kozen deze wandeling:

Trein-paradijs De Voerstreek

Najaar 2019, in overleg

Onze gegevens