Herfstwind door de Voer

Weekend 27, 28 en 29 september 2019   >  Inschrijving geopend

Prachtige herfstwandelingen

De Voerstreek is een prachtige groene streek in de Belgische provincie Limburg, te midden van de driehoek Maastricht, Aken en Luik. In het heuvelachtige gebied liggen zes dorpen en zestien gehuchten die tezamen de gemeente Voeren vormen. Alles bij elkaar maar 50 km². Maar tegelijk zeer authentiek; we zien bijzondere natuur en milieu en een zeer interessante geschiedenis en erfgoed. Het gebied kent prachtige wandelpaden met schitterende vergezichten. Daar komen we voor!
We hebben drie wandeldagen. Er zal regelmatig worden geklommen en gedaald. De gemiddelde wandeling is 18 kilometer per dag.

 

Accommodatie en eten

We overnachten vrijdag en zaterdag in het prachtige en authentiek gerestaureerde ‘Hoekhuis’ als onderdeel van het vakhuis Maretak in Sint-Martens-Voeren. De Maretak is een doolhof van aan elkaar gekluisterde huisjes en ruimten, allemaal opgetrokken uit (vuur-)steen, ruwe eikenhouten balken en leemstuc vulling. Het oudste deel stamt uit 1560!
Het arrangement kost € 215. Inbegrepen in de prijs zijn twee heerlijke eigengemaakte drie-gangenmaaltijden plus weldadig ontbijt. De middaglunch maken we zelf aan de ontbijttafel en nemen we mee. Koffie, thee en fris zijn in het arrangement inbegrepen, evenals wijn en bier. Terrasbezoek is voor eigen rekening. De accommodatie kent vier slaapkamers met twee bedden die los van elkaar kunnen worden gezet. De toebedeling van de slaapplaatsen gebeurt in overleg op vrijdagochtend. Wilt u een eigen slaapkamer? Hiervoor brengen wij extra € 50 in rekening.

 

Aankomst en vertrek

Aankomst: Vrijdagochtend 27 september 2019. Mensen die met het openbaar vervoer komen worden door De Lopende Band opgehaald om 10.30 uur in Noorbeek, bushalte Dorpstraat, Arriva, buslijn 57 vanuit Maastricht. De accommodatie ligt 5 km verderop. Zij die met eigen vervoer komen verwachten we om 11.00 uur bij de accommodatie ‘Maretak’, Einde 63, 3790 Sint-Martens-Voeren, België.
Vertrek: zondagnamiddag 15.00 uur vanuit de accommodatie of de bushalte in Noorbeek.

 

Gegarandeerd vertrek? 

De tocht gaat door indien 6 mensen hebben ingeschreven. Het maximum aantal deelnemers is 8.

 

Interesse?

Indien u interesse heeft om deel te nemen aan dit arrangement dient u een boekingsaanvraag in vanuit deze website. Door het formulier in te vullen en te verzenden, geeft de (aspirant-) reiziger aan wat zijn wensen zijn. Dit geheel is niet verplichtend. Vervolgens stuurt De Lopende Band de (aspirant-) reiziger een aanbod door middel van een reisovereenkomst en factuur. De reisovereenkomst gaat in op het moment dat u de (aan-)betaling heeft verricht. Deze reisovereenkomst kent Annuleringsvoorwaarden. Lees de Algemene Voorwaarden zorgvuldig.

Wandelen in Niemandsland 1

24, 25 en 26 mei 2019, prijs € 215

Grensoverschrijdend wandelplezier

Weekend: 21, 22 en 23 juni 2019

Trein-paradijs De Voerstreek

Najaar 2019, in overleg

Onze gegevens