Bekroonde bronnentocht

Weekend 4 en 5 april 2020  > kosten € 75 >   Geannuleerd 

Prachtwandelingen in het voorjaar …
De eerste dag lopen we een ronde met als verste punt s’ Gravenmoeren. We gaan vanuit de accommodatie stevig omhoog, komen op het grenspad (Voerstreek B / Zuid-Limburg NL) en gaan via een prachtpad net onder het Hoogbos richting het Trichterbeeldje. In s’ Gravenmoeren is het tijd voor een kop koffie / thee. We komen terug in Sint Martens Voeren om 17.00 uur. De tweede dag doen we de zogenoemde ‘Bronnentocht’. De naam verwijst naar de vele bronnen die in en rond de Voerstreek ontspringen. De kijkers van het toeristische tv-programma Vlaanderen Vakantieland kozen deze Bronnentocht in 2012 tot Mooiste Wandelroute van Vlaanderen. En aangezien nu in 2019 / 2020 het pad en de route nog altijd hetzelfde is, weten we dat we op een Prachtpad lopen. Genieten dus.

Accommodatie en eten
We overnachten zaterdagnacht in Sint Martens Voeren in ‘Hostel de Voers’. Deze accommodatie is een basisvoorziening. De kosten van het arrangement bedragen € 75. Hiervoor krijg je de overnachting, het ontbijt zondagochtend plus een lunch op de zondagmiddag. De warme maaltijd zaterdagavond, drank en café-bezoek betaal je zelf contant ter plekke. De accommodatie kent twee slaapkamers van vier personen elk. De toebedeling van de slaapplaatsen gebeurt in overleg.

Aanvang en vertrek
Aanvang: Zaterdagochtend 4 april 2020, 11.00 uur in Hostel de Voers, Komberg 40, 3790 Voeren, Sint-Martens-Voeren, België. Mensen die met het openbaar vervoer komen worden door De Lopende Band opgehaald om 10.30 uur in Noorbeek, bushalte Dorpstraat, Arriva, buslijn 57 vanuit Maastricht. De accommodatie ligt 5 km verderop. Zij die met eigen vervoer komen verwachten we om 11.00 uur bij de accommodatie.
Vertrek: zondagnamiddag tussen 15.00 en 16.00 uur vanuit de accommodatie of de bushalte in Noorbeek.

Interesse?
Indien u interesse heeft om deel te nemen aan dit programma dient u een mail te sturen naar info@delopendeband.nl  Binnen twee dagen ontvangt u alle vervolginformatie. De tocht gaat door indien 6 mensen hebben ingeschreven. Het maximum aantal deelnemers is 8.

Onze gegevens