In een lang weekend in juni ging De Lopende Band weer aan de wandel in het grensgebied van België, Nederland, Duitsland en het voormalige dwergstaatje Moresnet. De regen en de zon van de afgelopen tijd maakte van het Limburgs landschap een mooi kleurenpalet dat in een schilderij niet zou misstaan. De wandelaars kwamen uit alle windstreken naar ons onderkomen in Sint-Martens-Voeren. Het gezelschap had elkaar al snel gevonden, wat resulteerde in mooie verhalen. Op onze website stond de tocht vermeld onder de naam ‘Wandelen in Niemandsland’, met veel grensverhalen en markante punten uit de geschiedenis, maar vooral de natuur maakte veel indruk op de wandelaars. We genoten van de bloeiende klaprozen en het zeldzame zinkviooltje en we hebben zelfs jonge dassen gespot. Een kleurrijke processie kruiste ons pad in Sint-Martens-Voeren. Het was een zonovergoten wandelavontuur waar we allemaal met veel plezier op terugkijken.