Zondag 31 maart was uitgekozen om de bekende Kampina-wandeltocht van De Lopende Band te gaan wandelen. Het plan was om met een klein groepje deze wandeling te gaan lopen. Daarvoor hadden we een berichtje geplaatst in de agenda van wandel.nl. Tot onze eigen verrassing stonden we met een twintigtal wandelaars aan de start. Velen die elkaar nog niet kenden. De harmonie was snel gevonden en ieder kon op z’n eigen manier genieten van het stroomgebied van de Rosep en de Beerze. Daarnaast trotseerden we het imposante natuurgebied De Kampina.

De wandelaars ontwikkelden zich als het weer op deze dag. De dag begon grijs en ze liepen rustig afwachtend de route. Naar mate de zon zich liet zien, kwamen ook de gesprekken op gang over bijvoorbeeld ieders mooie wandelervaringen. En als de zon uitbundig straalt arriveren we moe maar voldaan bij de watermolen van Spoordonk. Velen met een grote lach op het gezicht. Het was een mooie dag.